Kausi 2018 starttaamassa, fiiliksiä ja uudistuksia

Elämme huhtikuun puoliväliä ja ulos katsoessa voisi todeta, että kevät on saapunut, upeeta! Autotapahtumat.com on jälleen aktivoitunut ja kauden 2018 tapahtumia on lisätty viimepäivät ahkerasti ja tätä tapahtumien lisäämistä jatkuu seuraavat päivät ja viikot aktiivisesti. Tällä hetkellä sivustolla huhtikuu, toukokuu, kesäkuu ja heinäkuu ovat saaneet ns. peruskattauksen sisältöineen (ehkä siis n. 50% kokonaisuudesta). Päivittäin tulee hyviä vinkkauksia tämän sivuston kuin myös Facebookin kautta.

Vuoden 2018 kausi Autotapahtumat.comin näkökulmasta pitää sisällään edelliseen kauteen nähden muutamia mainittavia muutoksia kuten yhteistyökumppanien sekä valokuvaajien haku. Haluamme tarjota tällä kaudella yleisölle entistä laadukkaampaa ja kohdennettua materiaalia niin Autotapahtumat.com sivuston kuin myös sosiaalisen median puolella. Näistä tiedotetaan erikseen vielä tarkemmin.

Tämä uutinen oli lähinnä julkinen tiedote sen suhteen, että hommat rokkaa täällä päässä. Tehdään yhdessä kaudesta 2018 paras kausi ikinä!