Uudistunut Autotapahtumat.com sivusto

Vuosi on jälleen vierähtänyt ja kauden 2017 alkuun on enää muutama viikko. Vuosi 2017 tulee pitämään sisällään taas toinen toistaan hienompia, elämyksiä sisältäviä ja uusia tapahtumia.

Autotapahtumat.com sivustoa on päivitetty kokonaisvaltaisesti. Vuoteen 2016 verrattuna ulkoasua on pelkistetty, sivustoa on kevennetty ja käytettävyyteen on panostettu.

Ulkoasu kohti minimalistista

Tätä nykyä sivusto on huomattavasti entiseen verrattuna minimalistisempi. Päävärit ovat vaihtuneet tummasta vaaleaan ja kuvia on tuotu isompaan rooliin. Mobiilikäyttäjiä on huomiota entistä enemmän sulavalla toiminnalla ja helpolla rakenteella.

Käytettävyys on kaiken A ja O

Käytettävyys ennen kaikkea. Nykyinen sivusto on entistä kevyempi niin ulkonäöllisesti kuten myös suorituskyvyltään. Kuvat on optimoitu nopeaa latausta varten ja turhat efektit jätetty kokonaan pois. Sivuston rakenne ja arkitehtuuri ovat selkeitä ja suoraviivaisia.

Tapahtumalistaukset ovat erittäin selkeitä ja jaettu nykyisin kuukausittain omille sivuillee. Myös uudesta tapahtumasta ilmoittaminen on tehty helpoksi yhtä linkkiä painamalla. Voit ilmoittaa uudesta tapahtumasta missä kohtaa sivustoa tahansa avaamalla valikon ja klikkaamalla Ilmoita tapahtuma.

Jatkuvaa kehitystä ja kohti parempaa

Tämä sivusto ei ole koskaan valmis – kutsun sitä kehitysprosessiksi. Otan mielelläni vastaan palautetta koskien sivustoa, tämän toimintaa, uusia ideoita jne. Voit lähestyä palautteen kanssa sähköpostitse info[at]kimlaine.fi.